U 15 tytöt 2020-2021

Ylärivi vasemmalta: Jessica Syversen, huoltaja Kari Broman, Anni-Ida Aalto "A", Aada Kellari, Tilda Heimo, Noora Laitinen "C", Ilona Järvinen, Päävalmentaja Tommi Mehtonen & Liisa Broman
Alarivi vasemmalta: Ada Sipola, Ronja Mäkinen, Viivi Salmi, Pinja Mäkinen, Emmi Kivikoski, Laura Sarvana & Ida Heimo
Kuvasta puuttuvat pelaajat Anna-Lucia Liikanen, Lotta Heinänen & Emilia Järvinen "A" sekä fysiikkavalmentaja Mikko Liikanen & joukkueenjohtaja Kati Liikanen

 

Kaudelle 2019-2020 seuraamme perustettiin isompien tyttöjen yhdistelmäjoukkue RuoSkA/KPK B-C Tytöt. Tyttöjen joukkue pelaa B-C tyttöjen aluesarjaa, jossa muut mukana olevat joukkueet ovat HIFK, HPK, K-Espoo, KJT Haukat ja PaRa. Pelireissut siis ovat melko pitkiä, mutta se ei tämän joukkueen innostusta latista.

Joukkueessamme pelaa 17 tyttöä, joista lähes kaikki pelaavat myös jossain poikajoukkueessa. Näin ollen tytöillä on yksi yhteinen jäätreeni, perjantaisin klo 16.45-18.45, sillä muu treenaaminen tapahtuu omassa poikajoukkueessa tai sitten kokonaan muiden lajien parissa. Joukkueemme koostuu melko nuorista pelaajista, 1x 2007 synt., 5x2006 synt., 5x 2005 synt., 4 x 2004 synt., 1 x 2003 synt. & 1 x 2001 synt. Muiden joukkueiden pelaajat ovat selvästi vanhempaa kaartia. Se ei kuitenkaan joukkueemme tahtia haittaa, vaan jokainen tyttö tekee jäällä aina parhaansa. Tavoitteena on, että jäällä on aina hauskaa ja toisia tsempataan ja tuetaan täysillä oli pelin tilanne mikä tahansa.

Ennen sarjojen alkua joukkue pelasi Ruovedellä harjoitusottelun HPK:ta vastaan. Niinhän siinä kävi, että vastustaja voitti, mutta joukkueen peli parani hienosti ottelun edetessä. Tähän mennessä sarjassa on pelattu viisi ottelua, joista kaikista on tullut tappio. Tavoitteena on kuitenkin parantaa peliä ja alkaa myös voittamaan otteluita.

Joulukuun puolivälissä joukkueemme osallistuu C-tyttöjen SM-turnaukseen, jossa on tavoitteena pelata hyvät pelit ja saavuttaa mahdollisimman hyvä sijoitus. Ennen turnausta edessä on kuittenkin vielä useampi sarjapeli, jotka ovat hyvää treeniä tulevaa turnaustakin ajatellen. Mikäli haluat tukea tyttöjen turnausreissua voit olla yhteydessä joukkueen toimihenkilöihin.

Toivottavasti mahdollisimman moni löytää tiensä jäähallille ja tulee kannustamaan tyttöjä.

Halutessasi voit myös seurata joukkuettamme instagramissa. Löydät joukkueemme sieltä nimellä ruoskakpkgirls.