Yhteistyösopimukset

RuoSkA on solminut kolmivuotisen yhteistoimintasopimuksen Warrioir Sports Finland Oy:n ja Niklas-Sport Oy:n (Intersport Koskikeskus) kanssa.
 

Yhteistoimintasopimuksen avulla kehitetään seuran väline- ja tarvikehuoltoa entistä palvelempaan ja tehokkaampaan suuntaan.

Yhteistoimintasopimuksen tarkoituksena on keskittää kaikki RuoSkAn väline- ja tarvikehankinnat Warriorin tuotemerkkeihin.

Seuran jäsenet saavat Warrior jääurheilutuotteista 10% lisäalennuksen myös tarjoushinnoista ja 20% alennuksen suositushintaisista tarvikkeista (esim. teipit, erkat ja nauhat).

Sopimus on voimassa 24.9.2015-30.4.2018.

Warrior ja Intersport Koskikeskus suorittavat seuralle merkittävän jälkihyvitteen jäsenten ostoista Warriorin edustamista jääurheilutuotteista.

Eli muista näyttää aina asioidessasi RuoSkAn jäsenkorttia kassalla niin jälkihyvite näkyy seuran kassassa. Tai laita muistiin RuoSkAn jäsennumero 5023, jonka kerrot kassalle mentyäsi kun maksat ostoksesi.

 

RuoSkA on tehnyt yhteistyösopimuksen Markun Kello ja Korun kanssa!

RuoSkAn jäsenkortilla saat 15% alennuksen kaikista suositushintaisista kello- ja korutuotteista Markun Kellosta ja Korusta. Edun saat näyttämällä korttia ostoksen yhteydessä.

Tervetuloa hyville kaupoille!
Markun Kello ja Koru palvelee:
Ma-Pe 9.00-17.00
La 9.00-13.00

www.markunkellojakoru.fi

 

Annenapteekin jäsenetu RuoSkAlaisille

Kotimainen verkkoapteekki, annenapteekki.fi,  tarjoaa jäsenetuna RuoSkAlaisille 5% alennuksen kaikista tuotteista, paitsi lääkkeistä. Lisäksi annenapteekki tilittää kaikista alennukseen oikeuttavista ostoista 5% RuoSkA ry:n tilille seuran toiminnan tukemiseen.

Verkkoapteekista voit tilata tuotteet suoraan toimitettavaksi lähimpään postiin. Käy tutustumassa tarjontaan. Annenapteekki.fi kuuluu Avainapteekkeihin ja tarjolla on kuukausittain vaihtuvia tarjouksia laatutuotteista.

Jäsenedun saat kirjoittamalla apteekkiin kirjautumisen jälkeen ostoskorin menon yhteydessä kohtaan "ostoskoodi" isoilla kirjaimilla tekstin: RUOSKA

 

www.annenapteekki.fi